Weekend geloften- Ik beloof stellig….

weekend

Na een pittige werk en thuis-week ben ik na een patatje met, op de bank geploft. Hoe het weer buiten ook tekeer mag gaan, hoe somber het daar wellicht ook is: dit weekend gaat ‘em worden. Goedschiks of kwaadschiks. Hoe sta jij erin? Heb je misschien niets op de planning, (net als mij) en zie je al op tegen de saaiheid ervan? Laten wij dan samen positief het weekend induiken en gewoon het allerbeste maken van wat we hebben!

Weekend- Lichtjes vinden in geliefden, of warm achter het fornuis

Voorheen waren wij een heel ondernemend gezin. Bijna elk weekend trokken wij er met zijn viertjes op uit om het leven te ontdekken. We proefden de lekkerste dingen van het leven en ontdekten vele landen. Hier, in ons eigen kikkerlandje. Vaak vond ik de beslommeringen van thuis maar saai en ik had het echt nodig. Al die etentjes en leuke uitjes, maakten dat ik hiervan werd bevrijd. Maar, zoals jullie weten, is alles veranderd. We moeten het nu meer hebben van thuis. Soms kunnen we er weleens op uit, maar vanzelfsprekend is het niet meer. Groots is wat het dan is. Als mens ben je eigenlijk heel flexibel. Je weet je aan te passen en accepteert dat wat is. Ik ben thuis zoveel meer gaan waarderen. Gewoon op de bank met een kop koffie en mijn laptop op schoot. Een avondmaal aan tafel. Gewoon met ons viertjes eraan. Ik ben zo dankbaar dat het kan. En dan komen die uitjes misschien ooit wel weer. Maar voor nu geniet ik van alle gelukjes; gewoon hier. Samen! Omdat het ons is gegeven. Lichtjes vinden in geliefden, of warm achter het fornuis. Met een blikje naar ze toe. Zien dat zij er zijn. Dát is wat weekend is..

weekend

Dan is mijn weekend goed genoeg

Dit weekend beloof ik stellig te genieten. Van vrijheid en van wat het brengen zal. Met een bezoekje aan de sportschool. En die boodschappen? Die plak ik eraan vast. Sowieso zal ik de eindeloze wassen draaien en oh ja: opbergbakken kopen. De zolder zal worden aangepakt, alle spullen gesorteerd. En als ik er in de avond ook nog een filmpje aan kan plakken, die wij dan samen kunnen zien. Nou dan is mijn weekend goed genoeg hoor. Laat de wind buiten nu maar razen. Ik wens jullie een geweldige twee dagen toe. Hoe niks je ook gaat doen. Geniet van je gelukjes. Ze zijn overal om je heen. Kijk  maar  eens   goed!  😉 Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Marieke

  13 januari 2017

  Wat een heerlijke blog! En wel herkenbaar. Ik ben het thuis zitten ook gaan waarderen. Al denken de kinderen daar nu vaak nog anders over, stelletje stuiterballen.
  Heel fijn weekend lieverd! X

  Reply
  • Cynthia

   13 januari 2017

   Jij hebt nog kleine kindjes. De mijne ondernemen al veel zelf, zijn zelfstandig genoeg. Dank je lieve Marieke! Voor je compliment. En jij ook een prachtig weekend!

   Reply
 • Dewi

  13 januari 2017

  Zo’n weekend is héérlijk! Gewoon lekker rommelen en ieder een beetje z’n ding doen. Strijken, kids naar sport en zwemles.. een spelletjes met de meiden met wat lekkers erbij en ’s avonds lekker een wijntje, iets lekkers en een filmpie ❤️

  Reply
  • Cynthia

   13 januari 2017

   Heerlijk toch Dewi! Geniet er maar van.

   Reply
 • Nancy

  13 januari 2017

  Wij zitten nu heerlijk op de bank, koffie met een likeur tje erbij, zo start ons weekend. Iedere vrijdag, en we genieten ervan!

  Reply
  • Cynthia

   13 januari 2017

   Klinkt echt heerlijk! Hou dit vooral vast zo! Met een knuffel van mij!

   Reply
 • MamaIssues

  14 januari 2017

  Heerlijk zo’n weekend waarin alles mag en niks moet 🙂
  Lekker aan rommelen.
  Fijn weekend en geniet er lekker van!

  Reply
  • Cynthia

   14 januari 2017

   Dat niets moeten vooral hé? Dank je wel! Geniet jij er ook lekker van en tot blogs.

   Reply
 • Aneta

  14 januari 2017

  Thuis zijn is heerlijk. Ik ben het sinds een jaar echt gaan waarderen. Even helemaal niks moeten, niet er op uit, maar gewoon op de bank in je pyama. Je verstoppen onder een kleedje. Heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   14 januari 2017

   Heerlijk! Ik geniet er ook zo van! Fijn weekend.

   Reply
 • Saskia

  14 januari 2017

  Enjoy this weekend!<33

  Reply
  • Cynthia

   14 januari 2017

   Dank je! You 2.

   Reply
 • Ilse van Kreanimo

  14 januari 2017

  Geniet er maar lekker van!

  ps: ik heb voor die ‘meeste hartjes’ gewoon de “bestninine” website gebruikt en dat hebben heel veel bloggers gedaan. Ik was dus niet alleen en het was zeker niet mijn idee! 😉
  Bedankt dat je langskwam op mijn blog en een reactie achter hebt gelaten.

  Ik heb een druk weekend, maar ga er ook van proberen te genieten!

  Reply
  • Cynthia

   14 januari 2017

   Dank je, jij ook! Nooooit van gehoord. En niet zo belangrijk voor mij. Toch erg bedankt, voor je tip! Lief. Ondanks drukte wens ik je veel plezier! Maak er wat van. En ook jij bedankt voor je koffie bezoekje hier!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in