Weekvlog: aankoop Spider Catcher!

weekvlog

Hoi lieve allemaal. Wat leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog. Vandaag, staat er zoals de titel al aangeeft, weer een weekvlog online. JEEEJ! Helaas ben ik tijdens de montage héél de maandag kwijtgeraakt. Jullie moeten het doen met een vlog zónder maandag. Maar hoe dan ook: het werd een mooie week. Zo eentje die het woordje eenvoud haar naam werkelijk eer aan doet. Ik deed leuke en positieve dingen EN met leuke mensen!

Mijn weekvlog begon even minder.

Zoals jullie aan het eind van de video zullen merken, begon maandag even iets minder. Ik stond erg naar op met een lichaam dat al in stress-stand verkeerde. Ik heb weleens van die dagen en waarschijnlijk is dit een hormonale kwestie (PMS vermoed ikzelf). Maar dit gedeelte zien jullie natuurlijk helemaal niet. En zoals altijd, liet ik het gevoel zijn en boog ik het vervolgens weer om naar positiviteit. Daar ben ik inmiddels wel in getraind.

Bedankt voor het kijken. Ik vind het hartstikke leuk jullie mee te hebben kunnen nemen in mijn week. En natuurlijk dat jullie de moeite nemen mijn weekvlog te bekijken! Ik beleefde positieve dingen, genoot en maakte ook écht iets van alles. Vergeet mijn youtube kanaal niet te liken en je erop te abonneren. Dat zou ik echt superleuk vinden. Volg je me trouwens ook al op deze kanalen?

 • https://www.facebook.com/eentheelepelgeluk.nl/
 • Twitter:  @ Cynthia30408341 
 • https://www.instagram.com/cynthiatheelepel/

Ook op bovengenoemde social media ben ik geregeld actief. Tips of ideeën voor een volgende vlog zijn natuurlijk hartstikke welkom. Dan rest mij nu alleen nog, om jullie een heel mooi resterend weekend en een geweldige volgende week toe te wensen. Ik ga er in ieder geval weer hard tegenaan. En natuurlijk hoop ik jullie weer te zien tijdens de volgende weekvlog óf uiteraard een nieuwe blogpost.

Morgen (maandag) verschijnt het recept van mijn eigen creatie courgette~soep online. Deze kwam even voorbij in de vlog. Mis het niet! Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • ilona

  11 september 2016

  leuk gezellig filmpje en wat mooi dat je het om kan buigen van negatief naar positief daar heb ik meer moeite mee super leuk en goed van je dat je het allemaal zo laat zien in jullie week hoe dat allemaal gaat en nog gefeliciteert en nog vele mooie gelukkige jaren samen dikke knuffels voor jullie en een fijne mooie zonnige week samen ik heb een druk weekje voor de boek morgen de hulp dinsdag gezellig naar het kindercafee lekker met water spelen met de kids woensdagmorgen fysio donderdag morgen warm water zwemmen en smiddags begeleiding en vrijdagmorgen lekker naar de markt heb weer zin in een nieuwe week

  Reply
  • Cynthia

   11 september 2016

   Dank je wel lieve Ilona! Veel succes met de komende week en maak er iets moois van. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg