Welke weg koos jij, op het kruispunt van jou leven?

FullSizeRender

Ik haal geluk uit KLEINE dingen, welke ‘eenvoudig’ lijken maar het niet zijn. Dat heeft een voorgeschiedenis en is ontstaan uit een heel zware tijd, zoals jullie weten. Dat is heel naar, maar het heeft me ook veel inzichten gebracht.

FullSizeRendersss  FullSizeRenderttttt  Full

Al wandelend met Abby vanmorgen, komen we op steeds mooiere plekken uit. Ze, onze pup, begint steeds meer te genieten van haar wandelingen en houdt dit bovendien steeds beter vol. Vandaag kwamen we uit op dít kruispunt. Meteen bedacht ik me dat ik hier onlangs heb gestaan. Ik stond hier en was mijn weg kwijt. Tot het moment dat ik tot het besef kwam, dat het tijd was om te kiezen; koos ik voor de positieve óf de weg vol zorgen? Ik koos de eerste, om niet ten onder te gaan. Hoe zwaar mijn benen ook waren, ik moest deze weg kiezen. Voor mezelf en mijn gezin. En hoe lang deze weg ook is, ik wil hem blijven vervolgen. Door elke dag te zien wat er wél is, in plaats van wat niet.. Soms loop ik verkeerd, naar de weg vol zorgen. Om vervolgens te keren en de juiste weg weer in te slaan.

FullSizeRenderrrr  FullSizeRenderppp

Welke weg koos jij in een moeilijke periode? Hoe hervond JIJ je kracht? X Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Victor

  8 mei 2016

  Heel mooi.

  Reply
  • Cynthia

   8 mei 2016

   Dank je lieffiee!! X

   Reply
 • ilona jantz

  1 juni 2016

  Mooi

  Reply
  • Cynthia

   1 juni 2016

   Dank je wel Ilona!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg