Iemand koffie??

koffie
Een goede, goede middag alweer. Vandaag houdt Een Theelepel Geluk open huis. Zoals iedere nieuwe dag uiteraard. 😜 Maar op dít moment staat de koffie nog heet. EN: het wacht op jullie!

Een stukje geluk bij de koffie.

 Zeg lezers. Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Hebben jullie een beetje een positieve dag? Of is deze juist een beetje minder? Hoe dan ook: ik hoop jullie een stukje geluk mee te geven op deze maandag. Of liever gezegd Een theelepel geluk. Zeg maar even hoe jij je koffie wilt (of thee natuurlijk) en ik duik mijn keukentje in. Melk? Suiker? You name it.

koffie

Wat ik allemaal ga uitspoken vandaag? Dit zijn mijn plannen:

 

 • De assecoires hier thuis omwisselen. Wat er nu staat is leuk hoor. Maar mij te winters. En laat ik daar nu toch verschrikkelijk klaar mee zijn.
 • Met mijn huisdieren knuffelen natuurlijk.
 • Genieten van een schoon huis. Gisteren heb ik aardig aangepakt hier en Esperans hielp me erbij.
 • Ik kocht een nieuw geurstekkertje. Men, wat is die lekker. Daar ga ik ook van genieten.
 • Ik heb inmiddels onze bankhoes verwisseld én wat fris gewassen kussentjes neergezet. I’m into blue. And a sparkle pink. 🌸
 • Sporten. Aan mijn lijf en geest werken dus in de sportschool.
 • Boodschappen doen (úúúh niet zo leuk) en dan koken.
 • En wat er verder op mijn pad komt, zie ik nog wel.

koffie

Op de foto’s sta ik overigens met Jack, onze kat, en met Abby, ons hondje. Abby had niet zo’n zin om in de lens te kijken. Wat doe jij vandaag? Oeps, je koffie is op. Nieuw bakkie?

Liefs Cynthia & gezellig dat je er was.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • MamaIssues

  6 februari 2017

  Wat een geweldige kat!! Zo lief!!!
  Ik ga zo meteen weer richting zwemles.. tja moet ook gebeuren
  Wel met een bakje koffie erbij dat wel 😀

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2017

   Dank je wel! De kat is als was in je handen. Zo’n bijzonder lief dier! Gezellig naar zwemles dus? Ik heb het ook jaren gehad. Gelukkig mét koffie! Dat scheelt een hoop.

   Reply
 • Nancy Baten

  6 februari 2017

  Ja lekker! Klein beetje suiker alsjeblieft! Wat een scheet van een kat zeg! Lekker hè, met de beesten knuffelen. Mijn maandagmiddag bestaat altijd uit bloggen. S morgens eerst thuis sporten en dan tot een uur of vier, mails beantwoorden, posts ontboden schrijven enz. Tot een uur of vier, want dan moet ik eigenlijk stoppen om te rusten. Dat betekent niet op bed liggen hoor want daar heb ik het geduld niet voor. Maar wel even niks doen. Dus ik ben nu nog even lekker bezig! Nou bedankt voor de koffie! Kom het maar weer terughalen!

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2017

   Jij hartelijk bedankt voor jouw bezoekje hier. Heerlijk om met de diertjes te knuffelen! Leuk om te lezen wat jij zoal doet op een zekere maandag. Klinkt als een fijn dagje. Ik heb zojuist een koffie bezoekje aan jouw blog gebracht, maar het laatste artikel is onvindbaar. Weet je dat? Misschien een foutje? Tot snel, bij jou. X

   Reply
 • Ingrid

  6 februari 2017

  Gezellig. Voor mij, op m’n vrije dag vandaag, een koffie zwart alsjeblieft.
  Ik ga net zitten dus ben er wel aan toe:)

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2017

   Gezellig dat je erbij bent! En geniet van deze vrije dag.

   Reply
 • Dewi

  6 februari 2017

  Ik drink het zwart. Melk is voor mietjes;)) haha heerlijk bakkie, hoe was sporten? Ik ben niet geweest joh, geen zin. Ik ben ook een beetje klaar met de winter, morgen mooie bloemetjes kopen op de markt. Ik ga nu weer, bedankt voor het bakkie xx

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2017

   Haha! Ik drink het altijd met melk. Ik heb lekker gesport, in de middag. Oh leuk, bloempjes op de markt. Geniet ervan met hopelijk een zonnetje. Leuk dat je er was!!

   Reply
 • Charel

  6 februari 2017

  Wat een fijne planning! Ik wil ook kroelen met je hondje wat een schatje <3

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2017

   Zeker Charel. Ja, Abby is echt een schatje! We zijn dol op haar, dank je. ❤️

   Reply
 • Juflisanneblog

  6 februari 2017

  Heerlijk zo’n dagje waarop je lekker kan omklooien in en rondom het huis! De winterse spullen zijn er bij mij ook al uit.

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2017

   Ja dat is zalig. En ik heb zo twee weken in het vooruitzicht. Jij bent ook al in lente sferen? Lekker hoor! X

   Reply
 • Irene Blaauw

  7 februari 2017

  Wat leuk dat we een kijkje kunnen nemen in jouw leven! Wat een lieve huisdieren heb jij!

  Reply
  • Cynthia

   7 februari 2017

   Dank je wel Irene. We zijn er erg dankbaar voor. X

   Reply
 • Charlotte

  7 februari 2017

  Wat een gezellige pluizenbol is Jack 🙂 En ook zo’n lief hondje.

  Heb zelf een lappenkat Pluisje, die ook nooit op de foto wil. Ze is nogal verlegen 😉

  Reply
  • Cynthia

   7 februari 2017

   Ja! Jack is de meest meegaande kat die ik ooit heb gehad. Alles vind hij goed. Leuk dat je ook een kat hebt, ik vind ze geweldig! En ze kijken inderdaad nooit in de lens als zij dat niet willen. Fijne dag Charlotte en bedankt voor je reactie!Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg