Zijn Theetjes in de morgen

 

Ik wil even zeggen dat ik de liefste man én ouders van de wereld heb. Hun lieve liefde plus hun aanwezigheid, geven mij de kracht om te doen wat ik doe, en te kunnen wat ik kan. En dat begint al bij de theetjes die ik van mijn Hubbie krijg in de morgen. Maar niet alleen Vic, net zo goed mijn super ouders staan onophoudelijk voor me klaar.

Theetjes & een papje

De laatste week staat lief dagelijks met mij op. Hij wil namelijk perse dat ik eet en drink. Sinds ik zo extreem vroeg de deur uit moet, verzuim ik dat nog al eens. Dan drink ik enkel koffie. Met liefde staat hij s’morgens dan in badjas theetjes voor mij te maken, en een papje. Ik vind zijn goede zorgen voor mij (inclusief het enorm vroege opstaan) bijzonder te noemen. Omdat ik weet dat zijn nachten nog erg zwaar zijn. En hij nog altijd enorm knokt.

Deurtje verder

Ga ik dan een deurtje verder (jazeker, eveneens zo vroeg) dan staat daar koffie voor mij klaar. Mijn lieve moedertje zorgt ervoor dat ik tevens brood meeneem, op de dagen dat mijn vader ook werkt. En mijn vader brengt mij de laatste week vanwege het slechte weer, met de auto naar mijn en ons werk. Echt iedereen staat voor mij klaar, om mij door deze periode te loodsen. Het klinkt dramatisch, ik weet het. Maar eerlijk is eerlijk; een nieuwe werkplek ís gewoon wennen! Wat een lieverds om mij heen. Daarom zie ik alle theetjes, koffietjes, boterhammetjes & auto ritten dubbel en dwars. Omdat ik gewoon zeer dankbaar ben voor het feit dat er zulke lieve mensen zijn die met mij willen meedenken. En me zo vreselijk in de watten leggen.

#Dankbaar#Dankbaar#Dankbaar

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

17 Comments

 • Paulien Sickens de Wal- van Dalen

  14 december 2017

  Fijn om zulke lieve mensen om je heen te hebben!!!!!

  Reply
  • Cynthia

   14 december 2017

   Ontzettend Paulien. Wat super leuk dat je op mijn artikelen reageert!! X 🙂

   Reply
 • Rachel

  14 december 2017

  dat noemen wij rijkdom om ons heen 😀 liefde van je dierbaren….dan heb je verder niks meer nodig 😉 …..en letterlijk want de een regelt ontbijt en de ander thee en brood hihih <3

  Reply
  • Cynthia

   14 december 2017

   Ja Rachel. Echt helemaal waar. Ik voel me zo Vaak schatje rijk!!!

   Reply
 • Marieke

  14 december 2017

  Wat superfijn!! Koesteren! X

  Reply
  • Cynthia

   14 december 2017

   Doe ik zeker!!

   Reply
 • Ingrid

  15 december 2017

  Je dierbaren houden overduidelijk van jou. En jij van hen. Prachtig!

  Reply
  • Cynthia

   15 december 2017

   Zeer zeker… Dank je wel!! X

   Reply
 • darinanykl

  15 december 2017

  Heel mooi en liefdevol geschreven! xx

  Reply
  • Cynthia

   15 december 2017

   Ahh, dank je wel!!

   Reply
 • Sheila

  15 december 2017

  Oh, wat een rijkdom!!! En mooi dat je de mensen die zo van je houden even in het zonnetje zet.

  Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Zo had

   Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Zo had ik het nog niet bekeken. Maar ze mogen best het zonnetje in!

   Reply
 • Marja Jager

  16 december 2017

  Dit is waar het om draait in het leven. Mensen die van je houden en voor je klaarstaan. Wat een rijkdom!

  Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Pure rijkdom inderdaad!!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  wat mooi en bijzonder lieve cynthia zo veel lieverds om je heen die voor je zorgen meedenken geniet er van lieverd je hebt het verdiend knuffels

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Ach wat lief!! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg