Zin en weerzin in morgen.  

morgen
Nog even snel een blogje vanavond. Ik weet het. Er is er al eentje geschreven vandaag. Maar ik zit zo lekker op de bank & zie bepaalde lichtpuntjes voor morgen. Bovendien is dit mijn online dagboek en is het aan jou deze te lezen. Of niet. Waar was ik gebleven? Lichtpuntjes! En één ervan begint direct na het ontwaken. morgen

Zo schoon aan de dag beginnen, mét luchtje niet te vergeten, daar word ik blij van.

Oké. Superblij ben ik allerminst, als morgen om 6.30 mijn wekker gaat. Ik vind een wekker een onnatuurlijk ‘ding.’ Het wekt me op het moment dat mijn lichaam nog helemaal niet klaar is met slapen. Maar dat terzijde. Als ik dus wel omhoog moet komen, ga ik meteen onder de douche. En als ik dát eenmaal heb gedaan. Ja, dan ben ik toch echt een stukje blijer! Ik trek morgen het shirtje aan, welke jullie op de foto zien. Met zwaluwen! En ik heb deze pas. Ik vond hem zo leuk, daar in die winkel, dat ik blij ben met de aankoop én dat ik deze morgen aanschiet. Vervolgens neem ik mijn ontbijtje, maak ik me op en ga ik ervoor. Zo schoon aan de dag beginnen, mét luchtje niet te vergeten, daar wordt ik blij van. Wat een charmante foto trouwens hé? In mijn lobberbroek, hihi.

Ik vind morgen ook heel spannend.

Ik zie ook best tegen morgen op. Tegen de EMDR van Vic bijvoorbeeld. Morgen gaat hij aan zijn grootste trauma beginnen en dat vind ik heel spannend. Vorige week was slechts een test en moest hij iets lulligs aanpakken. Morgen zal best heftig zijn. Vandaar dat ik me vastklamp aan de leuke dingetjes. De frisheidjes, mijn truitje, ontbijtje en de capucchinno’s met mijn lieve collegaatje & vriendin. Ik ben blij en dankbaar met het team waarin ik werk! Dus alles bij elkaar: heb ik weer lichtpuntjes om naar uit te zien. Dat maakt mij weer sterk genoeg om andere zaken te handelen. Hoe kijk jij tegen komende week aan?? Enne, werkse hé?! 😉

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Bonsje

  29 januari 2017

  Heel veel succes en sterkte morgen Victor! Je kan het! Ik moest zo hard huilen dat er snot over mijn snuit liep maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb, ik gun jullie ook genezing xx

  Reply
  • Cynthia

   29 januari 2017

   Ah lieve Bonsje. Wat een bemoedigende en lieve woorden! Ik ben blij dat het jou zo heeft geholpen! Dat is toch heerlijk? Hier gaan wij ook voor! Dikke kus.

   Reply
 • Aneta

  30 januari 2017

  Goedemorgen! Een mooi truitje is dat, helemaal mijn ding. Wat een onwijs spannende dag moet het vandaag zijn voor jullie. Heel veel succes! Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2017

   Dank je wel & dank je wel lieve Aneta!! Het is achter de rug gelukkig. Volgende week verder!

   Reply
 • Dewi

  30 januari 2017

  Ik hoop dat alles goed gaat of is gegaan? Ik vind je blousje superleuk! X

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2017

   Het was heel zwaar, maar het is hem gelukt. Zoals mijn moeder altijd zegt: Hij is een keien bijter!! Dank je Dewi. Voor je belangstelling! En het truitje is leuk hé? Kus!

   Reply
   • Dewi

    3 februari 2017

    Fijn om te horen dat het achter de rug is. Het mooie blousje heeft vast geholpen 😉 X

    Reply
    • Cynthia

     4 februari 2017

     Dank je Dewi! Vast wel. X

     Reply
 • Marloes

  30 januari 2017

  Hoe is het gegaan met de EMDR? Ik vind het ook altijd heerlijk om de dag schoon te beginnen en helemaal met nieuwe kleding! Focussen op de kleine leuke dingen is altijd goed

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2017

   Dank je wel Marloes!! Ja, het ging goed gelukkig. Wel erg zwaar en het kost vreselijk veel energie. Maar we gaan voor beterschap en moeten er even doorheen! Liefs. X

   Reply
   • Marloes

    30 januari 2017

    Zo knap dat jullie positief weten te blijven. Heel veel succes en sterkte gewenst met het proces! Liefs!!

    Reply
    • Cynthia

     30 januari 2017

     Dank je. Heel lief dat je dat zegt! Veel liefs terug. Xxx

     Reply
 • juflisanneblog.nl

  30 januari 2017

  Heel veel sterkte en succes!

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2017

   Lief lisanne! Thanx

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  31 januari 2017

  Spannende dag vandaag dus. Ik wens jullie toe dat het heel voorspoedig verloopt!

  Reply
  • Cynthia

   31 januari 2017

   Dank je wel, lief! Het was gisteren, dus we hebben het weer gehad gelukkig. Ik hoop ook op veel voorspoed!!

   Reply
 • Charel

  31 januari 2017

  Hoop dat alles goed verlopen is en je het goed ervaart XXX

  Reply
  • Cynthia

   31 januari 2017

   Het is een lange weg, maar er wordt hard aan alles gewerkt. Dank je wel. X

   Reply
 • Deborah

  13 februari 2017

  Wat een super leuk shirt cin zie deze blog nu pas

  Reply
  • Cynthia

   13 februari 2017

   Dank je lieve meid. Ik moest ook meteen aan jou denken! Dat kan heel goed kloppen. Ik deel niet alles op mijn Facebook page! Xxx Bedankt voor je reactie! Heel lief.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg