Zin in feest


Ik moet jullie iets bekennen. De laatste weken heb ik ineens een enorme behoefte aan feest. In muziek, bulderen van de lach en gevoel van intens geluk, welke een goede party met zich meebrengt. Telkens weer komt dit in mijn hoofd op. En ik speel wat met ideeën… 

Het lokt uit tot feest

Zoals jullie weten ben ik weer volop bezig met hardlopen. Wie mij volgt op Instagram ziet mij geregeld voorbij komen in mijn tight & felgekleurde schoenen. Ik loop vaak werkelijk te stralen op het asfalt. Dat is ook niet zo gek, als je hoort welke muziek er zich in mijn oren afspeelt. Dat lokt gewoon uit tot feest.

In mijn hoofd

Ik zit erover te denken volgend jaar een feest te geven. En ik  wil dan een aantal van mijn volgers uitnodigen. Maar zoals ik zei: ik speel nog met deze gedachte. Omdat je soms gewoon zin hebt in onbezorgdheid, vrijheid & geluk. En in mijn hoofd kan ik deze zo nu & dan tevoorschijn toveren.

Kunnen jullie ook zo fijn fantaseren?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • rachel

  3 augustus 2017

  een feestje word iedereen blij van!! Gezellig kletsen, dansen en noem maar op 😀

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Zeker. Daar zijn we soms echt aan toe. X

   Reply
 • Christa Schrijft

  3 augustus 2017

  Een feestje en dan met die muziek?! #ikhoutervan!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Jaaaa, mi toe!!

   Reply
 • Mooier Leven

  3 augustus 2017

  Ja een feestje; één en al gezelligheid! We maken er zondag gewoon ook een feestje van ♡

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Dat gaan we absoluut doen!! X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  3 augustus 2017

  Hoe leuk! Jou een beetje kennende gaat ook dat er vast van komen (wink) Ja, ik fantaseer ook altijd een eind weg haha.. Toch heerlijk als dat kan!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Heerlijk hoor, een rijke fantasie!

   Reply
 • Ingrid

  3 augustus 2017

  Heerlijk muziekje!!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Vind ik ook. Je snapt vast wel waarom ik zin heb ik feest! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg