Wat zit er in mijn Make-up tasje?

Naast het feit dat mijn make-up tasje echt te schattig is gewoon, is het natuurlijk ook leuk om te weten wat erin zit. Vandaag dan ook een kijkje in mijn leventje der make-up, want ik houd er nu eenmaal van mezelf op te tutten. Kijk je mee?

Geen onzin in mijn make-up tasje

Nu heb ik geen overbodige onzin in mijn make-up tasje zitten. Ik houd ervan om enkel die spullen erin te hebben, welke ik daadwerkelijk gebruik. En ik gebruik niet heel veel. Slechts wat basis producten voor een goed & mooi resultaat. Ik voel me er goed genoeg door tenminste. Okay, meestal dan..

Uitschieters 

Ik houd van naturel tinten. Die staan mij vaak het best. Hoewel ik ook mijn uitschieters heb & soms ineens zin heb ik smokey eyes. Dan zet ik mijn oogleden heel donker aan met een Eye pencil, die ik eigenlijk altijd vleugels geef. Je weet wel, zo’n lijntje dat aan de buitenste hoeken schuin omhoog krult. Erover heen komt dan een donkerbruine of grijze oogschaduw. Dat geeft een mooi en sprekend effect.

Dit vind je dus allemaal in mijn make-up tasje van links naar rechts:

 • Kwast. Waarvoor? Voor de poeder die ik ooit nog koop?😜
 • Mascara van de Hema. Zo goed is deze. Hij geeft me lange wimpers & laat zich in de avond goed afhalen
 • Een eye pencil van Essence
 • Foundation van de Hema, de lichtste in mijn geval
 • Eyeliner van de Hema
 • Eye shadow Roses van Essence
 • Eye shadow Toffee van Essence

Je ziet het. Ik gebruik altijd heel low budget make-upjes, en ik ben er super over te spreken. Met veel plezier maak ik me dagelijks op. Soms heel naturel, dan weer wat zwaarder. Een heerlijke bezigheid!

Hoe maak jij je op? En gebruik jij altijd een vast merk? Ik ben benieuwd naar jullie reacties & lees ze graag terug in de comments. 

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Mooier Leven

  24 juli 2017

  Inderdaad een heel schattig tasje! Ik heb een mega tas met veel producten die ik nauwelijks gebruik maar steeds van denk: ohja die kan ik ook wel eens gebruiken! En dus bewaar om vervolgens niks meer mee te doen. Misschien toch eens standvastig zijn en gewoon wegdoen die meuk 😉 ik ben niet echt merkvast en ook fan van hema, essence en catrice:)

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Het neemt zoveel ruimte in beslag anders. Wie weet een blog ideetje voor jou! 🙂

   Reply
   • Mooier Leven

    24 juli 2017

    Haha ja ik ben door alle drukte even toos inspiratieloos. Nouja eigenlijk juist te veel inspiratie waardoor alles op me af komt :O

    Reply
    • Cynthia

     24 juli 2017

     Hoort erbij meis. Het komt allemaal goed!

     Reply
 • Darina

  24 juli 2017

  Wat een schattig tasje! Ik heb veel te veel rommeltjes in mijn make up tasje haha. Mini zonnebrand, lipstick, doekjes, mini parfum en ga zo maar door haha

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Dat had ik vroeger ook, teveel rommeltjes. Tegenwoordig vind ik ‘less is more’ fijn. 🙂

   Reply
 • Christa Schrijft

  24 juli 2017

  Schattig tasje en nieuwe Make Up ideeen voor mij!

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Ja hé? Van mijn zus gehad! Goed zo. Dikke knuf!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  24 juli 2017

  Wat een leuk artikel! Ik heb ook maar heel weinig make-up. Weet ook niet hoe ik me mooi moet opmaken dus doe altijd maar wat haha.. zolang mijn wimpers oké zijn en mijn blauwe kringen een beetje verborgen vind ik het wel best.. Toch zou ik wel eens een lesje makeuppen willen volgen gewoon basis niet te moeilijk

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Basis is echt mooi juist! Morgen ga ik daar weer voor 😉 Dank je wel trouwens. En waarom ook niet? Gewoon ooit eens doen. X

   Reply
 • marielle

  24 juli 2017

  Wat een fijn lijstje zo 🙂

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Absolutely! 🙂

   Reply
 • Ingrid

  24 juli 2017

  Ik heb wel veel make-up masr allemaal bij mijn antieke spiegel in de slaapkamer en daar blijft het ook. Maak me 1 keer per dag op. In mijn makeup tasje heb ik alleen lipgloss/lipstick, een spiegeltje en tandenstokers.

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Oh, de antieke spiegel met make-up ervoor. Ik zie het voor me. Like. Like.. leuk te lezen hoe jouw make-up gewoonten zijn! Heel leuk!

   Reply
 • Aneta

  25 juli 2017

  Zelf ben ik ook gek op naturel tinten. Al moet ik wel zeggen dat ik tegenwoordig bordeaux roos als ooogschaduw gebruik. Dit staat zo onwijs mooi bij mijn groene ogen

  Reply
  • Cynthia

   25 juli 2017

   Je gaat inderdaad steeds meer experimenteren en ontdekken. En zo vind je geheel nieuwe kleuren. Heerlijk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg