Zo lui als de ziekte

 

Victor moest lachen om deze blog titel. Ik had echt een heel ander artikel in gedachten. Maar dan zou ik veel moeten fotograferen. En aangezien ik vandaag te lui ben om ook maar een stap te verzetten, besloot ik dit achterwege te laten. En daarom maar weer een heel eerlijke blog, lieve dames. Precies zoals ik me voel.

Roes uitzitten

Zijn jullie ook zo verrekte lui vandaag? Er komt niets, maar dan ook helemaal niets uit mijn handen. Ik denk dat ik nog steeds mijn roes aan het ‘uitzitten’ ben van afgelopen vrijdag. Het besef dat ik niet meer werkzaam ben in mijn voormalige functie begint te landen. Het is nog steeds één van de eerste dingen die in mijn gedachten op-popt zodra s’morgens die luiken opengaan. Alles is nog een beetje raar. En nu ben ik beland op weer een andere zondag, waarop ik niet vooruit te branden ben.

Het diepste geluk

Maar hé, is dat erg? Volgens mij is het gewoon vet nodig. Even achterover leunen en alle indrukken verwerken. En genieten van de karamel snoepjes die ik als een van de cadeautjes mocht ontvangen. Het huis is wel aan kant, en de keuken gepoetst. We zitten er dus wel netjes bij. Maar daar is ook alles mee gezegd. Ik heb me erbij neergelegd dat het met mij niets gaat worden vandaag. En dus wordt het vertoeven op mijn lieve blog & shop, een muziekje luisteren, een feelgood movie kijken en blij zijn met mijn gezin. Vooral dat. Daar haal je immers het diepste geluk uit, als je er echt over nadenkt. 

Fijne zondag allemaal. 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Mooier Leven

  5 november 2017

  Soms is een luie zondag precies wat je nodig hebt. Geniet er lekker van meis, je hebt nog een hele week voor de boeg om te knallen! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Ja absoluut! Jij ook een fijne zondag gewenst meid. X

   Reply
 • Kreanimo (@IlseVerhoeven81)

  5 november 2017

  Geniet van je zondag! 🙂

  Ik heb een luie vakantie achter de rug!

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Dank je. Oh wat fijn. Hopelijk ben je bijgekomen!

   Reply
 • Evelyne

  5 november 2017

  Ach, het moet zijn dat je het nodig hebt zo’n luie zondag 😉 Laat jezelf maar eens lekker lui zijn 🙂

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Precies, stilte voor de storm!

   Reply
 • Nancy

  5 november 2017

  Is toch heerlijk! Wij zijn even lekker naar de Hoge Veluwe geweest. En nu zit ik nog even op te warmen met een glas port een wacht op de heerlijke zelfgemaakte, door Gerben dan, uiensoep met stokbrood een Franse kaasjes. Ik zeg genieten!

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Ohhh heerlijk, uiensoep. Jij zit nu dus lekker te genieten!! Eet smakelijk zo meteen en geniet van de port! 🙂

   Reply
 • Ingrid

  5 november 2017

  Klinkt als een prima zondag hoor lieve Cynthia.
  Ik heb vanochtend alleen stoofvlees en soep gemaakt. Vanmiddag ben ik even een uurtje naar m’n werk geweest om verslag te maken voor een presentatie. Daarna even langs mamaatje geweest voor een bakkie en nu lig ik vanaf een uur of vier lekker languit op de bank.

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Dat klinkt ook al als een prima zondag-je. Spannend, een presentatie. En oh lekker stoofvlees!! Nog een mooie avond. 😉

   Reply
 • Rachel

  6 november 2017

  haha hier is het een verplichting om 1x per maand zowieso een luie dag te hebben waarin je gewoon geen moer doet, ja thee drinken op de bank onder een dekentje met wat lekkers 😛

  Reply
  • Cynthia

   6 november 2017

   Eens per maand moet zeker kunnen!! Fijn hoor.

   Reply
 • ilona

  11 november 2017

  heb je af en toe ook nodig zon dag niks moeten wel mogen geniet er van lieverds doe ik morgen pyama hang knuffel naaidagje met een blerrende professor op de achter grond als ik energie heb die is ff ver weg dit jaar
  dikke knuffels voor jullie straks lekker slapen en morgen een rustig dagje met je lieve victor en lieve meiden

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Heerlijk klinkt dat Ilona! Ik wil je bedanken voor deze lieve reactie! Ik wens jou ook een heel mooie dag toe morgen! Xxx jes.

   Reply
   • ilona

    11 november 2017

    zeker heerlijk lieve Cynthia knuffels voor jullie

    Reply
    • Cynthia

     11 november 2017

     En weer terug natuurlijk!! Xxxx

     Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in