Zo was Valentijnsdag

valentijnsdag

Gisteren was het Valentijnsdag en vandaag beschrijf ik wat wij hieraan hebben gedaan. 

Valentijnsdag toen en nu

Om je eerlijk te zeggen heb ik momenteel weinig met Valentijnsdag. Natuurlijk is het leuk om deze dag te gebruiken als excuus om lekker uit eten te gaan of bonbons in hartjesvorm te verorberen. Tuurlijk kun je daar gebruik van maken. Wij deden dat niet hoewel wij dit voorgaande jaren wél hebben gedaan. Zo heb ik een keer een heel verrassingspakket thuisgestuurd gekregen met allerlei liefs. En nam Vic ons een jaar of vier geleden mee uit eten & gingen we erna naar een prachtige voorstelling van “Het Zwanenmeer” in Rotterdam. Hij is altijd een heel ondernemende en verassende man geweest en ik genoot daarvan. Maar ons leventje is veranderd en ook ik ben er anders over gaan denken. Me erop aan gaan passen.

Goed zijn voor elkaar probeer je elke dag

Zo is hij nog elke dag lief voor me. Maakt hij brood en koffie wanneer ik uit mijn werk kom. En doet hij steeds vaker zijn best om ook in de avond een lekkere maaltijd te bereiden. Biedt hij me vaak genoeg iets lekkers aan of helpt me met het uitruimen van de vaat. Ik besef steeds vaker dat dát liefde =  Valentijn moet je meer dan eens per jaar in acht nemen. Goed zijn voor elkaar probeer je elke nieuwe dag te doen. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik niet hoop dat wij Valentijnsdag ooit weer anders zullen doorbrengen. Met champagne en rozen. En een uitbereid diner in een fancy restaurant. Want natuurlijk wil ik dat weer eens. Maar terugkijkend op de laatste jaren, ben ik dankbaar voor die boterhammetjes en dat kopje koffie. Want deze dingen symboliseren liefde. En het toont mij hoe hard hij vecht voor wat hij liefheeft. Daarom was Valentijn goed zoals hij gisteren was.

De foto hierboven is overigens vier jaar geleden gemaakt. Deed jij iets bijzonders met Valentijn?

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • roeloveintheair

  15 februari 2018

  En zo is het, ik las net ergens anders… de liefde vier je elke dag. Niet specifiek op de 14e van februari. Dat is wat jullie doen en vele malen belangrijker. Want dat je samen bent, door dik en dun elkaar steunt, dat is toch uiteindelijk waar het echt om draait?!

  Reply
  • Cynthia

   15 februari 2018

   Precies zo is het!!!! Daar draait het om. En natuurlijk kun je Valentijnsdag vieren met een romantisch diner of een bed vol rozen. Maar vergeet ook de rest van het jaar niet. 🙂

   Reply
 • Florentine

  16 februari 2018

  Wat een leuk artikel! Die foto van jullie is ook zo leuk 🙂 Liefs

  Reply
  • Cynthia

   16 februari 2018

   Dank je wel meis!

   Reply
 • Ingrid

  16 februari 2018

  Sorry maar ik vind Valentijnsdag zo’n commercieel gedoe.
  Liefde vang je niet op 1 dag. Liefde is er. En niet in de vorm van een gekocht zoet hart, wat mij betreft, maar een oprecht en écht kloppend hart.
  Zoals je al beschrijft. Elke dag je gesmeerde boterham en koffie. Wat is er liefdevoller:)

  Reply
  • Cynthia

   16 februari 2018

   Klopt hoor, zo denk ik er ook over! Liefde past elke dag. Veel liefs. X

   Reply
 • Ilona

  19 februari 2018

  Heel mooi geschreven lieve cynthia zo is het Victor komt van heel ver en samen met Jou en jullie lieve meiden is het bijzonder en mooi wat die op een dag doet voor jullie lieve kanjers geniet van elkaar dikke knuffels voor jullie
  Lieverds straks lekker slapen

  Reply
  • Cynthia

   19 februari 2018

   Ah dat is heel lief en mooi gezegd lieverd! Ontzettend bedankt. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in