Zonder Titel

 

 

Ja lieve ladies, jullie lezen het goed. Voor deze blog van vandaag kon ik geen zinnige titel bedenken. Of eigenlijk verzon ik er teveel. Zoveel, dat ik besloten heb er vandaag verder geen woorden aan vuil te maken, en wel te zien wat er uit mijn handen komt.

Waar dit artikel eigenlijk om draait

21.00 Uur is het nu, en dat is waarschijnlijk ook wel de reden dat ik gewoon geen gepaste titel kon bedenken. Ik ben pas net thuis en moe van de dag. Met een La Chouffe in de hand (en dat mag best op een doordeweekse dag) tik ik dit blogje. Eigenlijk weet ik best wel waar dit blogje om draait, en dat betreft de bovenstaande foto. Vanavond waren wij gezellig op de verjaardag van ons neefje. Out of the Blue werd deze foto gemaakt, en ik vind hem mooi. Samen met Esperansa en mijn schoonmoeder op de bank was een moment van kostbaarheid. Drie vrouwen van verschillende leeftijden. En we achten elkaar allemaal van grote waarde.

Als kleine meisjes

Esperans is momenteel op een leeftijd beland waarop ik haar meer als vriendin ga bezien. Waarop ik gewoon lekker schunnige grapjes kan maken en zij mij begrijpt. Het meisje waarmee ik in de clinch lag toen ze nog zo’n passieve puber was. Nu zit ze zo naast me en giechelen we als kleine meisjes. Mijn schoonmoeder ertussen. Die er op zijn tijd ook een grappige uitspraak uitfloept waar wij kostelijk om kunnen lachen. Ook vandaag was weer fijn, waardevol & rijk. En zo is er toch weer een betekenisvol artikel uit mijn hand gekomen. Weliswaar zonder titel..

Oeh, en Morgen gaat er iets spannends plaatsvinden. Esperans en ik zullen een moeder-dochter tattoo plaatsen. To be continue ….

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Ingrid

  27 december 2017

  Drie op een rij. Leuke foto.

  Reply
  • Cynthia

   27 december 2017

   Smak! Dank je wel. 🙂

   Reply
 • Marieke

  27 december 2017

  Alleen maar liefde was een mooie titel geweest, want dat straalt deze foto uit!
  Succes morgen!! X

  Reply
  • Cynthia

   28 december 2017

   Dubbel dank je wel Marieke!

   Reply
 • Rachel

  28 december 2017

  zo kostbaar die foto 😀 en oooh gaaf die tattoo!!

  Reply
  • Cynthia

   28 december 2017

   Jaa, wordt zoo gaaf Rache!!

   Reply
 • Charel

  28 december 2017

  Mama en ik zijn ook dikke vrienden, zo fijn!

  Reply
  • Cynthia

   28 december 2017

   Wat fijn Charel!!

   Reply
 • Victor

  28 december 2017

  Hopelijk komen er nog talrijke momenten zoals deze.

  Reply
  • Cynthia

   28 december 2017

   Zeker lief!!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg