Zusjesdag EN de anekdote! 

img_0587

Zaterdag ben ik door mijn zusje Naomi meegenomen om te gaan shoppen. Zij vond het hoogtijd mij een dagje uit te gunnen en heeft me echt op en TOP in het zonnetje gezet! Ik kan je zeggen: ”Ik ben een hernieuwd mens!” Het was echt ontzettend fijn, ik heb ook weer heerlijk gelachen EN ik heb jullie een wel heel grappige ANEKDOTE te vertellen..

IMG_0572[1]

Ze belde me vorige week op of ik zaterdag wat te doen zou hebben. Natuurlijk ben ik meegegaan. Ik probeer er weer wat vaker uit te gaan en soms helpt een ander mij hierbij een handje; Naomi in dit geval! Zij nam haar zoontje mee en ík Sanne. Sanne moet altijd enorm om Naomi’s hilarische grappen lachen en dus was zij absoluut te porren voor een dagje uit met haar tante. We zijn begonnen met een lekker ontbijtje en kopje koffie samen, om vervolgens het centrum in te gaan.

IMG_0580[1]

Ze had me eerder al verteld, dat ze zich diezelfde week had laten opmaken en wilde dit ook voor mij regelen. Daar in de parfumerie aangekomen, bleek het té druk voor een volledige make-over, maar in plaats daarvan werd mijn gezicht bepoederd met een wel heel mooi resultaat. Zonder dat ik het wist, stond Naomi deze erg luxe poeder af te rekenen voor mij. Ik was in de veronderstelling dat ze deze voor zichzelf wilde hebben. Zo ontzettend lief van haar. Maar hier hield het niet bij op; ik kreeg in de winkels hierna nog een heerlijke bodyspray én een super schattig blousje van haar. Ook Sanne werd verwend en kreeg een lief shirtje. Naomi vertelde het jammer te vinden, dat we zo’n lange tijd van elkaar verwijderd zijn geweest en wil het op deze manier goedmaken. En ik waardeer het echt enorm, maar het had echt niet gehoeven. Ik ben een echt familiemens en voor mij is het al snel weer ok. Toch een onwijs lief gebaar. Dus Naoom; je bent een schat, dank je wel. Het uitje én heerlijke spulletjes hebben me echt even ge-up-liked!!

IMG_0586[1]

Weer thuis aangekomen, heb ik mijn kadootjes uitgestald en kon ik terugkijken op een topdag, waarin ik even aan NIETS heb gedacht. Resultaat; een leeg hoofd en de dag is werkelijk gevlógen.

multi-storey-car-park-1271918_960_720

Last but not least, hier nog even de beloofde ANEKDOTE:

Sanne en ik reden met Naomi mee en parkeerden in de garage. Bij de slagboom aangekomen zagen we daar een man staan. Zo’n grof gebouwd type, die ons indringend aankeek. De auto vóór ons hadden we al zien doorrijden, dus wat zou hij willen? We stopten  bij het apparaatje, waarop deze man een kort verhaaltje tegen mijn zus begon in gebroken Engels. Het kwam er dus op neer dat hij wilde dat ze voor haarzelf én voor hem een kaartje zou afdrukken. Zijn manier van doen was nogal ‘dwingend.’Ik hoorde mijn zusje aarzelen en iets in me vertrouwde het niet. Waarop ik eigenlijk meteen zei: ”Dat moet je niet doen hoor Naoom.” Vervolgens geeft ze plankgas en ik denk bij mezelf; ‘Als ze maar geen auto’s ramt.’ De bocht ná de slagboom is namelijk nogal krap en er staan parkeerplekken. Oh, wat was het achteraf hilarisch. Ik blijk, zonder me hiervan bewust te zijn geweest, te hebben gezegd: Rijden Naoom, Rijden. Echt geweldig dat zij hier dan meteen op heeft gereageerd door plankgas te geven. Ja, ik vertrouwde het gewoon niet. En achteraf, nog steeds niet. Deze man was óf zijn kaartje verloren en wilde gewoon geen 50,00 euro boete betalen, óf hij stond er gewoon al langer geparkeerd en had gewoon helemaal geen zin hiervoor te dokken. Ik weet niet, maar ík zou er niet op komen om daar vooraan te gaan staan en bijna een kaartje te gaan opeisen! Nu ik dit zo heb verteld, ben ik eigenlijk wel benieuwd. Wat zouden jullie hebben gedaan in dit geval? Ben jij ook weleens zo benaderd? Want soms word je echt ongelooflijk overvallen met dit soort ‘hulpvragen.’

Nou, al met al was dit een geslaagde dag en heb ik mede door Naomi de dagelijkse lichtpuntjes voorbij zien komen. En; ik heb gelachen. Fijne maandag! X Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Jacqueline

  23 mei 2016

  Haha, wat een verhaal! Altijd naar je gevoel luisteren. Heerlijk er even tussen uit. Wat lief. Dan zie je alles weer vanuit een ander perspectief! Xx

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2016

   Ja he Jacq!! Inderdaad, als het niet goed voelt, gewoon: “Doorrijden.” Haha. Inderdaad heel lief van mijn zusje en ik ben een mooie herinnering rijker!! Xx Cynthia.

   Reply
  • auto insurance

   1 oktober 2016

   Bonjour,D’accord avec Finrod pourquoi rajouter des applications qui de toutes façon ne sont pas utilisé?Pourquoi ne pas donner le choix aux utilisateurs?Pourquoi ne pas nous donner le choix de les désinstaller?Merci de vos réponses

   Reply
 • Naomi

  23 mei 2016

  Ahhh wat lief zus, voel me gevleid! Jij bent zo dankbaar voor alles he, dat vind ik echt een mooie eigenschap van jou! En ik wist dat je het even nodig had, het is je dan ook dubbel en dwars gegund hoor 😉 Ik ben blij dat ik je blij gemaakt heb en wat hebben we gelachen he hahaha!

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2016

   Natuurlijk, welverdiend zusje! We hebben echt gelachen en mijn dag was goed, op naar de volgende x! Xxx Cynthia.

   Reply
 • Cynthia

  23 mei 2016

  Zeker zeker weten! Xxx

  Reply

Geef een reactie


Volg

Volg