3 x make-up ála Cynthia

Wellicht is het je weleens opgevallen. Misschien ook niet. Ik heb een variabele make-up look. Waar ik vroeger structureel & steevast eyeliner gebruikte, heb ik nu ook twee andere opties als uitgangspunt. Ik deel ze met jullie vandaag.  

Naturel make-up 

Welkom (opnieuw) vandaag, allereerst. Wat gezellig dat je hier bent. Zoals ik al zei, heb ik drie manieren om mezelf op te maken. Dat komt ook deels, omdat ik mezelf anders leerde zien. Vond ik mezelf twee jaar geleden nog lelijk (serieus hoor) zonder eyeliner, nu zie ik dat het heus zo erg gesteld niet is. Ik begin dan ook met naturel make-up. Op de foto hierboven draag ik als basis een goede crème, lichte foundation, lippenstift & mascara. Zo durfde ik vroeger de deur niet uit. Whyyy?!

Smokey eyes

Deze manier van opmaken vind ik ook mooi op zijn tijd. Op deze foto heb ik mijn ogen dik aangezet. Als ik zo op mijn werk verschijn, krijg ik de meest uiteenlopende opmerkingen. Van: wat ben je mooi opgemaakt, tot: heb je je haren donkerder geverfd. Mijn haar??

De antieke eyeliner look

Deze manier van opmaken doe ik serieus al sinds mijn 16e.  Eerlijk gezegd val ik hier het vaakst op terug. Misschien omdat het zo vertrouwd is. Ik denk dat ik me op deze wijze ook het fijnst voel. Maar net als met kleding is het maar nét, waar ik op het moment zelf zin in heb. Vandaag heb ik smokey eyes. Soms houd ik eenmaal van ruig. Het is leuk om met looks af te wisselen, vind ik. Zo kun je jezelf steeds weer op een andere manier in de spiegel bekijken. En andere kanten van jezelf ontdekken.
Welke look vinden jullie het best bij me staan? Zouden jullie het leuk vinden, als ik eens laat zien hoe ik deze make-up – jes aanbreng? En ik ben nieuwschierig naar jou. Want hoe maak jij je op?

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Charèl

  18 mei 2017

  Ik ben er dol op!

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Dat kan ik wel zien aan jouw foto’s!

   Reply
 • Mooier Leven

  18 mei 2017

  Ik vind alle drie de lookjes heel mooi staan! Ik wissel het ook een beetje af, maar meestal wel eyeliner. Zonder heb ik het idee dat mijn ogen een beetje wegvallen. Ik zou het leuk vinden om een keer een get ready with theelepel video te zien 😀 ♡

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Leuk te horen Marloes! Ik vind eyeliner ook gewoon heel ‘af’ staan. En netjes. Met die tutorial of het blogje komt het wel goed. Xxx

   Reply
 • Nancy

  18 mei 2017

  Ik hou wel van de Smokey eyes!

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Ja, dat vind ikzelf ook steeds mooier. Dank je Nancy. X

   Reply
 • Nicole

  18 mei 2017

  Hier standaart eyeliner en mascara.. altijd en eeuwig hetzelfde! Hoewel ik steeds nieuwsgieriger word naar andere manieren van opmaken! Ik vind het bij andere altijd zo ontzettend mooi en als ik het dan doe voel ik me net een clown.. nog even door oefenen dus..

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Dat heb ik ook jaren gedaan. Maar het is best eens leuk iets anders te proberen, al is het wel wennen. Ik heb een keer een make-up workshop gehad en daar heb ik smokey eyes leren maken. Wie weet een ideetje voor jou? Liefs. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  19 mei 2017

  Bij jou vind ik alle looks prima bij je passen.
  Soms maak ik er werk van. Het totale pakket. Huid, ogen en lippen lekker gekleurd:) Ik kan niet overweg met eyeliner maar los dat op met oog potloden van de Hema.
  Als ik werk is het meestal alleen een bescheiden lipstickje en een oogschaduw.

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Dank je wel! Eyeliner is ook echt een priegelwerkje hoor Ingrid. Het gaat bij mij ook nog steeds weleens mis. En met oogpotlood kun je dat weer prima oplossen. Leuk te horen hoe jij je opmaakt. Bedankt voor je antwoord en een fijne dag. X

   Reply
 • Christa

  19 mei 2017

  Ze staan je allemaal goed!
  Ik ben wel benieuwd naar smokey eyes!

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Leuk te horen! Je zult het voorbij zien komen. Dank je wel. X

   Reply
 • Ik vind al je looks ontzettend mooi! Maar volgensmij heb jij helemaal geen make up nodig! 😉

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Lief dat je dat zegt. Mijn man zegt mij dat ook al jaren. Xxxjes

   Reply
 • rachel

  19 mei 2017

  kan geen keuze maken wat ze staan je allemaal goed!! en kom maar op met je smokey eye 😀

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Ok, smokey eyes it is… x

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  19 mei 2017

  Ik vind je smokey eyes enorm mooi! Dat is mijn favoriet.

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Dank je wel. Leuk te horen! 🙂

   Reply
 • Gera

  19 mei 2017

  Ik vind je looks alle drie erg goed staan. Vroeger gebruikte ik ook eyeliner, nu alleen nog oogpotlood. Lekker saai 😉

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Wel lekker snel. Althans, dat is mijn ervaring met oogpotlood. 😉 Dank je wel Gera. X

   Reply
 • Jenn

  19 mei 2017

  Ik vind ze allemaal erg goed staan!

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Thank youu! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in