Hoe mijn Blog doorvoert in mijn interieur & leven  


Mijn blog is mijn passie. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Het is zelfs zo, dat deze 💗 verder reikt dan mijn online bereik. Ze voert namelijk door in zowel het interieur, als mijn leven. 

Nooit eerder heb ik er een Blog – Artikel over gelezen

Hoe kun je dat eigenlijk bezien? Want hoeveel bloggers gaan zover? Ik heb werkelijk waar geen idee. Nooit eerder zag ik er een blog ~ artikel over óf heb ik erover vernomen. Dan moet ik de eerste zijn. Voor zover ik weet dan. Eigenlijk ís Een theelepel geluk mij. Helemaal zoals ik ben. Mijn interieur was, voor het bestaan van mijn blog, ook al in Theelepel stijl. Maar nu heb ik ook daar, weer even wat extra moeite voor genomen.

 

 

In het interieur

Zo haalde ik laatst mijn zuurstok gekleurde kussentjes, kaarsjes, ditjes & datjes weer van zolder. We hebben zelfs een heus canvas doek met mijn Logo in onze woonkamer hangen. Elke dag kijk ik er even trots naar. Ons huisje heeft dus een echte Theelepel uitstraling. Met het knusse & kneuterige zoals op deze blog. En natuurlijk de geur van koffie, plus de zichtbare, roze  elementen. Ook mijn 💗 voor oude, vintage spulletjes vind je er terug. Daar ben ik echt blij om. Ik voel me gelukkig in dergelijke sferen.

Mijn kleding & in mijn hoofd

Verder leid ik mijn leven volkomen,  zoals voor jullie op de blog zichtbaar is. Ik beschrijf de dingen zoals ik ze echt meemaak. Ik bén zoals ik in het dagelijks leven ook ben en draag dito kleding. Waarom zou je jezelf eigenlijk anders voordoen? Natuurlijk ben ik in mijn hoofd ook veel bezig met mijn site-je. Dan heb ik weer dit ideetje, dan weer dat. Zo leef ik mijn leven, en voert mijn Theelepel door in mijn gehele bestaan. Van jurkje tot blog van top tot teen. Geweldig toch?

Leven is veel mooier, Roze gekleurd. Fijn dat je weer eventjes een bezoekje hebt gebracht op mijn blog. Ik wens jullie een heel mooie dinsdag.

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Mooier Leven

  20 juni 2017

  Wat een heerlijk gezellig theelepelhuisje heb je 🙂 zoals je zegt, je blog ben jij dus in huis zal er ook wat van te zien zijn!

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Zeker weten. Dank je wel meid!

   Reply
 • Christa

  20 juni 2017

  Echt een knus theelepel huisje! Leuk man! Wou dat ik dat kon zeggen

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Dank je wel! Je kunt het met heel simpele dingetjes heel gezellig maken!

   Reply
 • Ingrid

  20 juni 2017

  Heerlijk eerlijk. Je proeft de sfeer. Daarom heb je waarschijnlijk ook trouwens lezers. Gewoon even nog nonsense lezen met een kopje koffie erbij. Waarvoor dank

  Reply
  • Ingrid

   20 juni 2017

   no nonsense en achter dank staat een denkbeeldig roze wit hartje:)

   Reply
   • Cynthia

    20 juni 2017

    Ohhh! Ik zie het hartje voor me. Hartje terug in dito kleuren.

    Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Dat is weer fijn te horen. Ja, No- nonsense. Ik houd ervan. Leven is al gecompliceerd genoeg. Jij bedankt voor dit mooie compliment én voor het feit dat jij zo’n lieve en trouwe lezer (plus reageerder) bent. Liefs!

   Reply
 • Aneta

  20 juni 2017

  Je straalt een en al geluk uit. Je huisje, je kleding en je hele voorkomen. Dat is aanstekelijk! ❤️

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Ach wat lief Aneta! Onwijs bedankt. Fijn dat het aanstekelijk werkt. Dat is namelijk precies de bedoeling. Xxxjes

   Reply
 • rachel

  20 juni 2017

  heerlijk meis!! en geniet van het mooie weer 😀 xxx

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Jij ook hoor. Veel liefs!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  20 juni 2017

  Wat een leuk huisje! En inderdaad je bent gewoon een en al vrouwtje theelepel. Haha. Iemand die lekker positief in het leven staat en probeert haar dromen na te jagen. Soms met een hobbel en bobbel op de weg maar dan neem je gewoon een andere route. Daar kan menigeen een voorbeeld aannemen. Fijne dag weer!

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Super lief. Ik doe mijn best. Whaha, de naam vrouwtje theelepel krijg ik al steeds vaker. En ik vind het een prima naam. Ik bedank je voor deze sweet comment & wens je een heel mooi dagje toe vandaag.

   Reply
 • iliveformydreams.com

  20 juni 2017

  Mooi om dit te lezen! Zijn wie je bent, that’s the key

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   En het is bevrijdend, kan ik je zeggen! Dank je wel.

   Reply
 • Marieke

  20 juni 2017

  Heerlijk, lekker knus! En zo jij! X

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Klopt echt. Zó mij!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  20 juni 2017

  Leuk dat je hele bestaan doordrenkt is van het ‘theelepel geluk’ effect : ) Ik snap het heel goed. Bloggen is geweldig!

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Een ware uitvinding!

   Reply
 • Charel

  20 juni 2017

  Zo ontzettend leuk! Zeker helemaal Cynthia<3

  Reply
  • Cynthia

   20 juni 2017

   Dank je wel! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in