Ik wist het even niet

Hoi iedereen. Vandaag ben ik een beetje later met posten dan je gewend bent. Dat komt niet omdat ik geen inspiratie had om te bloggen. Dat heb ik namelijk altijd wel. Misschien was dát juist het probleem wel. Ik had zoveel ideeën, dat ik door de wirwar in mijn hoofd het gewoon even niet wist. Daarnaast ben ik echt heel druk geweest.

Druk met leven

Nog elke dag ben ik druk met mijn leven. Mijn gezin, en dan zeker de jongste, vergt momenteel best haar aandacht. Daarnaast loopt het huishouden door, ben ik druk met de shop en ben ik me al flink aan het voorbereiden op mijn nieuwe baan. Tja mijn daagjes zijn gevuld van de bodem tot de top, zullen we maar zeggen. Maar ik ga ervoor met een doel voor ogen, dus probeer ik positief te blijven. En gewoon meer rust te nemen voor mezelf. Maar dat zeg ik al jaren.

Hier

Vandaag stond ik op, sleurde ik zowat een tiener uit bed, werkte ik tot in de middag aan de winkel, douchte ik tussendoor en lunchte ik samen met mijn zusje. Ik wilde haar de Apple Pie Latte Machiatto laten proeven en ook zij vond deze heerlijk. We aten er ook een lekker broodje bij. Eenmaal thuis heb ik het huis volledig gesopt met chloor (ik vind dat toch zo lekker hé), maakte ik de kattenbak schoon, en toen ik eindigde met een dweil sessie, stond mijn man soepjes op te warmen. Hij doet zo zijn best. Toen de keuken weer aan kant was, ben ik wederom in de shop gedoken. En nu ben ik eindelijk hier, lieve mensen. Hier! Ik ben moe, maar voldaan. En ik vind het dan altijd zo fijn om even mijn gezicht te laten zien op deze blog. Het blijft voor mij pure ontspanning.

Ik wens jullie alvast een warm & gezellig weekend toe. Maak er iets moois van! 

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • roeloveintheair

  17 november 2017

  Fijn dat het je rust geeft, dat bloggen. Ik herken het wel dat je druk bent met andere zaken en dan denkt… mn blog! Knap van je dat je toch nog de energie hebt om wéér n leuk stukje te produceren. Bewonder je

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Lief!! Dank je wel. Wanneer ik moe ben, knap ik echt op van bloggen. Dat klinkt gek misschien, maar echt! Dank je wel nogmaals. X

   Reply
 • Mooier Leven

  17 november 2017

  Ik geloof je meteen als je zegt dat je er van opknapt! Ik heb mijn cursus lifecoach er weer bijgepakt en daar krijg ik ook zoveel energie van. Het te veel ideeën is ook herkenbaar, knap dat je dan toch de knop om kunt zetten en iets neerzet ♡

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Wat goed dat je zoveel energie krijgt van die cursus. Lekker mee doorgaan dus! Dank je meis. X

   Reply
 • Michelle

  17 november 2017

  Pfoe, wat druk! Maar nu lekker weekend en dus hopelijk even een beetje rust.

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Zeker Michelle, daar ga ik voor! Jij ook een mooi weekend.

   Reply
 • Fijn om op zo’n manier ook even een uitlaatklep te hebben en er weer energie van te krijgen. Voor mij is dat juist de keuken induiken, nieuwe receptjes proberen. Fijn weekend!

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Ook heerlijk!! Krijg spontaan trek, Haha! Fijn weekend. X

   Reply
 • Ingrid

  18 november 2017

  Goed gevulde dag. Klinkt als druk maar tegelijkertijd pure ontspanning.
  En de liefde voor “jouw Vic” spat van het scherm af. Je kan het bijna voelen:)

  Reply
  • Cynthia

   18 november 2017

   Ja zeker wel hoor. Wat grappig, en dat door 1 zinnetje!!

   Reply
 • Rachel

  18 november 2017

  Schrijf je ideetjes op meis 😀 hier dito verhaal bloggen is ontspanning heerlijk gewoon

  Reply
  • Cynthia

   18 november 2017

   Ik heb 300 concepten klaar staan, erg he? Maar dan heb ik op het moment zelf gewoon nog meer ideeën. Heerlijk toch, bloggen? X

   Reply
 • Evelyne

  18 november 2017

  Ik herken dit wel. Sommige dagen kunnen echt zo ongelooflijk druk zijn en vermoeiend kruip je dan in de zetel en denk je, ik kijk nog eens op mijn blog en voor je het weet ben je er dan weer langer aan bezig dan verwacht 😀

  Reply
  • Cynthia

   18 november 2017

   Jaa precies, zo gaat dat. Precies zo!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg