In onderbroek over straat

 

Vandaag werd ik keurig geattendeerd op het volgende feit: mijn rokje was kennelijk omhoog gewaaid (óf in mijn panty beland), en ik liep in onderbroek over staat.

”Je moet effe je rokje naar beneden trekken”

In mijn pauze besloot ik naar huisje te gaan. Aangezien ik op vijf! minuten afstand van mijn werk woon, is dat gemakkelijk te behappen. Enfin, ik stak over op het matig grote kruispunt nabij onze woning, en liep langs de apotheek. Tot er geclaxonneerd werd door een buurvrouw. Uit haar raampje riep zij: ” Je moet effe je rokje naar beneden trekken”. “Oh wat erg, was alles zichtbaar?” , vroeg ik. En terwijl ik dat vroeg dacht ik, what the hell. Hebben die mannen tenminste ook uitzicht gehad.

Maar eenmaal thuis heb ik mijn jeans toch maar aangeschoten. Sja, aangezien ik niks doorhad. Dan maar gaan voor zekerheid. Victor vond het typerend iets voor mij. Ik kan het niet ontkennen. Altijd heb ik zulke acties.. Ik heb meteen even gecheckt wát voor onderbroek ik ook alweer droeg. Door mijn rokje omhoog te halen. Hmm, het kón ermee door.

 

🎀 Liefs Cynthia🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • N vd Berg

  15 september 2017

  Whahahaha, een familie dingetje dus 😛

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Heb jij er ook ervaring mee dan, zusje lief?

   Reply
   • N vd Berg

    15 september 2017

    Jaa haha! Lang lang geleden, maar ik heb het weleens gehad ja!

    Reply
    • Cynthia

     15 september 2017

     Charmant is dat hé? 😉

     Reply
 • Marieke

  15 september 2017

  Whahahaha zou mij ook kunnen gebeuren!

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Haha Marieke..

   Reply
 • Aneta

  15 september 2017

  Hahaha! Ach, het is een leuk hoogtepunten van de dag Ik doe eigenlijk nooit een rokje of jurkje aan naar m’n werk. Vaak genoeg zit ik op een kinderstoelen met m’n benen wijd

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Ik wel. En ik let er dan altijd op hoe ik erbij zit. Maar ik herken wat je bedoelt. Het zit zo gemakkelijk met kids!

   Reply
 • Marloes

  15 september 2017

  Haha oh ik kan me helemaal voorstellen hoe je je voelde! Gelukkig heb je niks om je voor te schamen meis ♡

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Hihi, eventjes voelde het ongemakkelijk. En toen dacht ik: ik ben mens! Lief, dank je wel meis. X

   Reply
 • Christa

  15 september 2017

  Whahaha het had een actie van mij kunnen zijn!

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Haha, wij vrouwen!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  15 september 2017

  Ai haha.. ach je zegt het zelf al..hebben de mannen onderweg ook eens een goed uitzicht gehad (wink)

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Vandaar dat ze zo keken, Whaha!

   Reply
 • Ingrid

  15 september 2017

  Gewoon beetje extra aandacht…..nooit weg. Goeie actie:)

  Reply
  • Cynthia

   15 september 2017

   Ga ik vaker doen, nu je het zegt..

   Reply
 • Rachel

  16 september 2017

  och heb even dubbel gelegen hier en een deja vu moment moaahaha oh heerlijk maar zo uhh lekker voor lul ff

  Reply
  • Cynthia

   16 september 2017

   Vet voor lul Rache. Maar ach, ik leef nog steeds. Heb jij het ook weleens gehad dan? X

   Reply
   • racheltjuh

    16 september 2017

    welja je gaat er niet dood van je staat gewoon ff goed voor lul en dan met dikke rode kaken moahaha maar thuis kan ik dan wel weer om lachen en ja zeker een paar keer meegemaakt vroeger en dan zei ik gewoon de volgende dag “was warm he…..tja dan moet de boel luchten haha”

    Reply
    • Cynthia

     16 september 2017

     Nee inderdaad. Haha, “Luchten”..

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg