Persoonlijkheidstesten. Doe jij ze weleens?

Hoi, hallo, en een goedemorgen. Daar ben ik weer. Wat vind ik het altijd heerlijk om op zaterdagochtend een typische zaterdagochtend te houden. Hoe ik dat doe? Het liefst met een bakkie in de hand en mijn laptop op schoot. Nu kwam ik vanmorgen toevallig op een leuke persoonlijkheidstest uit, welke mij weer even heel bewust terugbracht naar mijn ik. En dat is goed, want dan denk je weer even goed na over jezelf enzo, en over je valkuilen. De antwoorden plus de uitkomst boden mij weer voldoende inspiratie om deze blogpost te tikken. Dus; pak jouw bakkie erbij & wees welkom hier. 

De Pinoccio in mij

De test is eigenlijk bedoelt voor ondernemers. En het is de bedoeling dat je met de uitkomst iets kunt doen met jouw persoonlijke tools. Nu weet ik absoluut waarvoor ik sta. Des te leuker vind ik het dan, om een uitslag te zien waarin ik mezelf teruglees. De vragen hebben betrekking op jou als persoon, en zijn dus erg persoonlijkheidsgericht. Zo vond ik het leuk om mezelf het meest te zien als Pinoccio. Niet dat ik nou zo’n leugenaar ben, maar hier werd hij omschreven als een heel fantasierijk persoon. Aangezien ik de hele dag wel in mijn eigen droomwereld kan zitten, vind ik dat ook écht. En zo koos ik ook de optie voor ‘eenvoud’ en ‘dichtbij jezelf blijven’, als antwoord op andere vragen. Maar mijn wereld is ook het meest gebaseerd op liefde, en van daaruit opereer ik. Je begrijpt dus wel dat ik hiervoor koos.

Uitslag: De Buurjongen

Ik blijk ‘De buurjongen’ te zijn. Dit houdt in, de persoon blijven die je bent. Lekker normaal. Het ”doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” type. Het leuke hiervan, is dat ik dit altijd letterlijk zeg. Hoe groot je ook wordt, de kunst is om eenvoudig te blijven. Ik heb namelijk niets met arrogantie of grootmoed.

Maken jullie weleens zo’n test? Mocht het je leuk lijken om ook deze test te doen, je vind hem hier. Ook als je géén ondernemer bent. 😉

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Rachel

  21 oktober 2017

  haha geinig en nee ik doe nooit dit soort testen 😉 en als ik er eentje zou maken zou er wel uit komen dat ik de meest vreselijke dominatie baas ben voor mijn personeel hahaha… is niet zo natuurlijk hihi

  Reply
  • Cynthia

   21 oktober 2017

   Haha echt? Dat zal best meevallen toch!? Kus & een mooie dag. Hoe is het nu met je?

   Reply
   • racheltjuh

    21 oktober 2017

    haha nou volgens zeggen ben ik echt een haaiepin 😛 tja uhh werk is werk en dat moet gewoon goed uitgevoerd worden vind ik 😀
    en ja gaat iets beter vandaag meis 😀 thank god!! dikke kuss en fijn weekend

    Reply
    • Cynthia

     21 oktober 2017

     Je lijkt me wel pittig, maar met een klein hartje. En werk moet inderdaad goed worden uitgevoerd. Volledig eens. Wat fijn dat het wat beter gaat vandaag! Dikke kus & een fijn weekend!

     Reply
     • racheltjuh

      21 oktober 2017

      idd pittig met een klein hartje 😉 xxxx

     • Cynthia

      21 oktober 2017

      Xxx

 • Marja Jager

  21 oktober 2017

  Ik ben ook dol op die testen maar wordt niet vaak verrast door de uitkomst.Mag ook wel als je 60 bent,dan ken je jezelf wel.Heb ,net als iedereen,mijn plus en minpunten.
  Al ben je natuurlijk nooit te oud om aan jezelf te werken.
  Fijn weekend buurman

  Reply
  • Cynthia

   21 oktober 2017

   Haha, ook een heel fijn weekend. Mooi om jezelf goed te kennen. Een van de mooiere ontdekkingen in het leven. Erg leuk dat je weer even hebt gelezen en gereageerd!! Veel liefs.

   Reply
 • Ingrid

  21 oktober 2017

  Werk en opleiding gerelateerd wel de nodige persoonlijkheidstesten gedaan.
  Hahaha ook bij mij geen verrassende uitkomsten. Ken mezelf redelijk goed. Sociaal. Je kan mij erbij hebben:)
  Ook wel wat negatieve dingetjes hoor en die zijn ook niet verrassend.
  Fijne zaterdag verder. Heb even door het huis gevlogen en zit nu even met een bakkie moed te verzamelen voor de Sjumbo gang.

  Reply
  • Cynthia

   21 oktober 2017

   Toch blijft zo’n uitkomst altijd spannend, vind ik dan. Zou het kloppen?? Jij ook een heel fijne zaterdag. Sjumbo heb ik allang gehad. Erna sinds heel lange tijd even met manlief op pad. Zo fijn!

   Reply
   • Ingrid

    21 oktober 2017

    DE mooie momentjes. Onbetaalbaar!

    Reply
    • Cynthia

     21 oktober 2017

     Absoluut!!!

     Reply
 • Nicole Orriëns

  22 oktober 2017

  Vroeger maakte ik altijd van die tests uit Tina boeken : )

  Reply
  • Cynthia

   22 oktober 2017

   Ja inderdaad. Dat deed ik ook met mijn vriendin!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in