Praatje pot

 

Hey hallo! Ik ben vandaag eerder klaar met werken, een halve dag nog wel, en daarom maar meteen achter mijn blog gekropen. Wat een saai weer is het vandaag toch. Maar we mogen niet klagen, want het is droog.

Praatje pot over deze dag

Vanmorgen was ik weer vroeg in de weer. Na een lekkere douche, liet ik onze Abby voor de tweede maal uit. Abby heeft een gebruiksaanwijzing en heeft dus vaak twee sessies nodig om haar beide behoeftes te doen. Maaaaateloos irritant. En tijdrovend, als je ook nog eens op tijd op je werk wordt verwacht. Enfin, daar kwam ik (overigens op tijd) aan om 9.00, en al snel bleek dat we in de middag een leidster teveel op onze groep zouden hebben. Ik kon dan ook eerder weg, wat praktisch nooit mogelijk is, en dus zeer welkom was.

Belastingaangifte

Vervolgens ben ik meteen mijn belastingpapieren gaan brengen bij mijn financieel adviseur. Want als zelfstandige doe je elk kwartaal aangifte. Poeh wat een werk is dat. Maar het zal vast een kwestie van gewenning zijn. Erna hup, die verrekte boodschappen gehaald én een lippenstiftje. Het avondeten zal bestaan uit rode kool, gebakken aardappeltjes en hamburgers. En nu ben ik op mijn zetel neergestreken met een koffie in de hand. Pak jij er ook meteen 1? Gezellig dat je zo met mij deze oer gewone dag doorneemt.

Vandaag doe ik niks meer

Een ding weet ik wel: vandaag doe ik niets meer. Ik ben moe de laatste tijd. Op. Naast werken onderneem ik dus het hoogst noodzakelijke. En duik ik dan ook met liefde in mijn blog en de webwinkel. Dat geeft mij alleen maar energie. Nu ik het er zo weer over heb: wat een fantastische keuze is dát geweest. Het mooiste is dat de shop dusdanig goed loopt, dat ik mijn eerste betaling voor de nieuwe jurkjes er al mee kan voldoen. Ik ben zo trots dat ik dit alles vanuit eigen investering rechtop heb gezet, en deze nu ook kan blijven staan. Middels slimme keuzes wat betreft het geld uiteraard. Alles wat ik verdien, blijft bewaard voor volgende investeringen. Tot ik uiteindelijk groot genoeg ben om ervan te kunnen leven. Dat is het doel. Ik voel me weer hopla blij, zo mijmerend over mijn shop. Kijk maar eens naar de foto, in kleermakerszit.

Maar goed, hoe nu verder vandaag? Huispak aan, uggs aan de voeten en een was in de machine. Beetje koken, beetje bakkies doen. En denken aan mijn rust. Dat is wat ik nu nodig heb. Ik pák hem. Dikke doei. Leuk dat je meelas in mijn praatje pot. Wat deden jullie vandaag?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Nancy

  11 oktober 2017

  Ha ha, wat ben je toch een lieve vrouw! Geniet maar lekker!

  Reply
  • Cynthia

   11 oktober 2017

   Oh Haha. Wat grappig dat je dat zo zegt op deze post. Ik had het totaal niet verwacht. Gewoon mijn verhaaltje kwijt. Lief van jou!! Xxx

   Reply
 • darinanykl

  11 oktober 2017

  Wat een gezellige post!

  Reply
  • Cynthia

   11 oktober 2017

   En dat was de bedoeling ook!! Lekker koffie praatje op deze kille dag. Dank je. X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  11 oktober 2017

  Gezellig hoor en fijn dat je winkeltje zo goed loopt! Ik ga straks broodjes carpaccio maken en kip nuggets met broccoli voor de kleine.. Daarna hoop ik ook even lekker rustig op de bank te zitten. Heerlijke avond gewenst!

  Reply
  • Cynthia

   11 oktober 2017

   Dat vind ik inderdaad erg fijn. Ik hoop dat jullie lekker hebben gegeten daar. En natuurlijk ook jij een heerlijke avond!

   Reply
 • Ingrid

  11 oktober 2017

  Heerlijk zo’n onverwacht vrij middagje die jij dus helemaal fijn aan jezelf hebt besteed.
  Lekker hoor en zo te lezen heb he ervan genoten lieve Cynthia.

  Reply
 • Cynthia

  11 oktober 2017

  Ik heb dat zeker, had het echt even nodig. Ik hoop dat jij een fijn dagje hebt gehad, en bedankt lieve Ingrid voor jouw reactie!

  Reply
 • Mooier Leven

  11 oktober 2017

  Oh heerlijk! Ik zit nu nog mijn tijd uit.. gaap!

  Reply
  • Cynthia

   11 oktober 2017

   Echt? Zo laat nog.. Sterkte nog even!

   Reply
   • Mooier Leven

    11 oktober 2017

    Ja tot 8 uur dus bijna klaar 😉

    Reply
    • Cynthia

     11 oktober 2017

     Nog 1 minuut nu!!

     Reply
 • ilona

  12 oktober 2017

  heerlijk lieve cynthia een middagje vrij weer heel veel gedaan en weer een gezellige blog geschreven fijn om te lezen dat de web winkel zo goed loopt en ja iedere hond heeft een gebruiksaanwijzing bij opa oma vroeger was het laatste rondje altijd voor opa en als oma het een keer deed omdat opa heel laat thuis kwam nou dat vond die maar niks dus hij bleef zeuren tot opa er weer was en als nog dat rondje ging lopen zijn kleine lieve slimme boefjes geniet van je kleine dieren vriendjes ik had fysio dag en smiddags hulp in de winkel gehad bij een jurkje om te naaien kwam er ff niet uit maar vandaag kan ik hem afmaken fysio zwemmen gaat niet door dus houden we een lekkere pyama naaidagje in zwolle vandaag fijne dag lieverds knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Oh wat grappig, dat hondje van je opa en oma! En ik ben nu wel benieuwd naar het jurkje. Is het voor jezelf? Veel plezier hoor in je atelier!

   Reply
   • ilona

    12 oktober 2017

    hoi ja is een zwart jurkje voor mezelf met een zwart wit legging er onder genaaid het jurkje is een dunne tretch satijn katoen draagt heerlijk dank je gaat lukken fijne dag lieverds

    Reply
    • Cynthia

     12 oktober 2017

     Nou, dat klinkt inderdaad ingewikkeld. Aan mij is het niet besteed, maar leuk dat jij er zoveel plezier aan beleefd. Fijne dag, lieve Ilona. X

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg