Roze gebakje erbij?

Hoi lieverds. Tijd voor een lekkere, luchtige en roze blog. Alles goed vandaag? Laat ik eerst maar eens beginnen, met jullie een bakkie koffie aan te bieden. Wil je er meteen een gebakje bij? Lees gauw verder, want vandaag houd ik weer een gezellige koffie blog.

Nog nét geen gebakje

Nou, ga lekker zitten. Vertel jouw verhaal. Nog iets bijzonders meegemaakt de laatste tijd? Ik luister graag naar wat jij te vertellen hebt. Oh kijk: de koffie is klaar. Is die goed zo? Of is deze voor jou kaal, zonder gebakje erbij? Ik ken namelijk wel een aantal personen die hun koffie níet drinken, zonder iets erbij. Victor bijvoorbeeld. Ik zie hem nooit een koffietje alleen slurpen. Er word altijd een boterham, koekje  of plakje cake (en nog nét geen gebakje) bij gegeten. En zo ken ik wel meer mensen.

Hoe drink ik mijn capuchinno?

Nou, gewoon als capuchinno. Ik houd enorm van koffie. Vooral s ‘morgens. Want zonder koffie, geen goede opstart voor mij. En als ik dit goedje drink, dan hoeft er niets bij hoor. Ik geniet er zo al heerlijk van. Het is een drankje en hapje ineen. Voor mij dan. Heel sporadisch komt daar eens een koekje of gebakje bij. Maar dit gebeurd zelden tot nooit. Hoewel ik voor mijn lezers altijd koffie met gebak heb klaarstaan. Op de snoepige etagère. Jullie zijn immers speciale gasten.

 

Bedankt voor jullie gezelschap. Leuk dat je er was. Dat doen we gauw eens over. Mét roze gebakje! 


🎀Liefs Cynthia.🎀 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Ingrid

  18 mei 2017

  Hè lekker! Bakkie zonder iets graag. Hoef er ook niets bij.
  Vanmiddag kom ik nog wel een capuchinno drinken voor ik ga werken want na een aantal zwarte kopjes over de dag, lust ik wel even wat anders. Voor de “lekker” zeg maar. Fijne dag.

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Ook zonder? Prima. Dan heb ik vanmiddag een cappuccino speciaal voor jou klaarstaan! Xxx Fijne dag en werkze .

   Reply
 • alovelyadventurenl

  18 mei 2017

  Ik begin bij het opstaan met twee koppen thee en daarna lekker een bakje cappuccino oeh een roze koek hij smaakt nog beter met een lekkere klodder slagroom ertussen! Fijne dag gewenst!

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Met slagroom heb ik nooit geprobeerd. Gelukkig houd ik meestal meer van hartig!

   Reply
 • rachel

  18 mei 2017

  hmm nee koppie thee liever smorgens en savonds na het eten een kop koffie met een koekje 😀

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Dan krijg jij een bakkie thee! Xx

   Reply
 • Christa

  18 mei 2017

  Ik ben meer van de thee En vooral ’s avonds er een koek bij!

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Lekker van genieten. Nog een thee klantje hier. Ik zal wat extra thee gaan inslaan. X

   Reply
 • Chloe Sterk

  18 mei 2017

  Oh lekker 😉 Genieten X

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Heerlijk. Ik ga zo weer een middag bakkie nemen.. x

   Reply
 • Mooier Leven

  18 mei 2017

  Ik drink m met m’n telefoon erbij 😉 of met niks en heel soms een koekje of chocolaatje. Maar koffie zonder is toch ook heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   18 mei 2017

   Koffie met telefoon smaakt heel goed!

   Reply
 • Dhini

  19 mei 2017

  Geeft mij maar kopje thee met lekkers iets zoet (niet te zoet graag). Ik drink geen koffie, mijn man wel

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Wordt geregeld! 😉 xx

   Reply
 • Liever een kopje thee! Ik probeer er ’s ochtends nootjes of een appeltje bij te eten (gezond hé haha)

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Heel gezond!! X

   Reply
 • Blog & Beauty

  19 mei 2017

  Ik vind Cappuccino ook erg lekker, maar lust ook wel een Latte Macchiato. En een heerlijk net-niet-gebakje er bij is altijd fijn.

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Hmmm Latte. Daar houd ik ook van!

   Reply
 • Balou

  19 mei 2017

  Jummie ziet er heerlijk uit!

  Reply
  • Cynthia

   19 mei 2017

   Ja hé? Cheers!

   Reply
 • Michelle

  20 mei 2017

  Ik doe mee met een theetje. Vind koffie echt té vies haha!

  Reply
  • Cynthia

   20 mei 2017

   Echt joh?? Een Latte is wel mild. Maar goed: een theetje voor jou! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in