🎀 Vaderdag in huize Theelepel 🎀

 

💗 Omdat wij vaderdag dit jaar echt goed wilden benadrukken, is mijn lief goed in de zon gezet vandaag! Hij verdiend dit ontzettend & is gewoon een top vader voor de meiden.

Dit heeft hij allemaal gekregen voor Vaderdag 


💗 Een roze kaartje van mij. Als dank voor het feit dat hij de vader is van mijn kinderen. Ze hadden zich geen betere kunnen wensen! Met roze bedoel ik natuurlijk geluk. Ik wens hem niets dan positiviteit & een 🎟 wereld vól roze sprankels.

💗 Esperansa gaf haar geliefde vadertje een nieuw trainingspak. Ze is er al weken mee bezig. Zoals je ziet, staat het hem super, en hij is er heel blij mee. Heel erg lief van mijn dochter!!

💗 Hoe lief is deze foto. De schatten.

💗 Deze verzorgingsproducten gaven Sanne en ik hem. Zo kan Vic weer extra heerlijk geurend door het leven. Love that! Ik bedenk me, dat ik de foto met de nog ingepakte cadeautjes, heel gezellig vind. Met van die vrolijke kleurtjes enzo.

Ik hoop dat jullie ook een mooie vaderdag mogen beleven! 

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Mooier Leven

  18 juni 2017

  Wat leuk zeg, hij is echt goed verwend! Niels kreeg van de meiden allebei een knutselwerkje en een koptelefoon zodat hij rustig zijn muziek kan luisteren/kan gamen/de film zo hard kan zetten als hij wil. Hij heeft het hier al een hele tijd over dus we maakten hem echt blij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   18 juni 2017

   Ach wat een origineel cadeau. Een koptelefoon. En als ze er dan zo blij mee zijn, is dat natuurlijk geweldig om te zien! Zelfgemaakte frutsels zijn natuurlijk prachtig. Die tijd zijn wij voorbij.. Fijne dag.

   Reply
 • rachel

  18 juni 2017

  helemaal leuk zeg en hij is lekker verwend 😀 geniet lekker samen van deze dag meis xxx

  Reply
  • Cynthia

   18 juni 2017

   Dank je wel. Jaaa, echt verwend is hij. Jullie ook een mooi dagje!

   Reply
 • Ingrid

  18 juni 2017

  Wat een mooie zonnige en vrolijk gekleurde vaderdag voor jouw ‘Vic’.
  Ook dat gekookte eitje doet het goed op de foto.
  Wij hebben geen vaders meer en ook geen Kids dus deze dag is gewoon een lekkere vrije mooie zondag.

  Reply
  • Cynthia

   18 juni 2017

   Dat vind ik ook wel. Vrolijk & lieflijk. Een gekookt eitje hoort er zeker bij. Geniet van jullie prachtig mooie zondag!! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in