Volle Agenda. Hoe manage ik dat?

 

Toen ik vanmorgen mijn agenda bijwerkte, had ik meteen inspiratie voor een nieuwe blogpost. Want yee, wat een volgeschreven agenda heb ik.

 

Alle gewerkte uren in mijn agenda

Toen ik gewoon enkel nog werkte, was mijn planning al vol met werken, cursussen en alle andere zaken eromheen. Nu ik er, naast mijn blog, nog een online winkeltje naast heb, is deze nóg voller. Zoals je op de foto kunt zien, is elke dag gevuld. Ná werkdagen ben ik altijd aan het werk, en op vrije dagen natuurlijk. Nu is het ook van belang om alle gewerkte uren in mijn agenda te noteren. Dit doe ik niet voor niets. Wanneer je als ondernemer al deze tijden noteert, krijg je de eerste jaren belastingvoordeel. Je hoeft dan minder aan hen af te dragen. Juist omdat je de eerste tijd al zoveel investeert.

Direct alles noteren

Hoe manage ik alles? Omdat het zoveel werk is, ben je misschien geneigd om dingen te laten versloffen. Maar ik zou dan echt in paniek raken, bij constatering van achterstalligheden. Daarom noteer ik alle gewerkte minuten, inclusief de werkzaamheden direct. Aan het eind van de week tel ik de uren op. Om in aanmerking te komen voor belastingvoordeel, moet je per week minimaal drie dagen werken aan je bedrijf. Met gemiddeld 33 uur, tik ik dat zeker aan (los van mijn baan & de huishouding). De reden dat ik van mijn eigen bedrijf niet gek word (en jullie er zo uitgebreid in meeneem 😉), is dat ik het gewoon zo leuk vind om te doen. Ik doe dit werk zoo graag!

Compliment

Vanmorgen kreeg ik een groots compliment. Aangezien ik adverteer op Google heb ik recht op telefonische ondersteuning van een expert. Deze whizzkid vind mijn webshop zulke goede content bevatten. Of ik dit zelf had gedaan? Dan maakt mijn hart een sprongetje. Net als deze blog, heb ik alles zelf op poten gezet, zonder echte hulp. Daar ben ik megatrots op uiteraard. De vruchten van mijn harde werk pluk ik dan ook op vele fronten.

Fijn dat jullie weer even kwamen snuffelen. Werken jullie je agenda goed bij?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Mooier Leven

  19 oktober 2017

  Die agenda bijhouden.. dat vind ik zo’n enorm rotklusje! Ik ben er heel slecht in, mja wat moet, dat moet…

  Reply
  • Cynthia

   19 oktober 2017

   Het is voor een goed doel én ik jouw geval, voor jezelf. Ik vond het ook niet zo leuk, maar wanneer je het jezelf aanwent, wordt het een (goede) gewoonte! 😉

   Reply
 • darinanykl

  19 oktober 2017

  Geweldig compliment! Je bent heel goed bezig en een voorbeeld voor velen. Ik hou mijn agenda op zich wel goed bij.

  Reply
  • Cynthia

   19 oktober 2017

   Goed dat jij dat kunt. Ik moest het mezelf aanleren. En hartstikke lief van je hoor!! Xxx

   Reply
 • Aneta

  19 oktober 2017

  Ik moet zeggen dat mijn agenda ook elke dag vol is. Maar ik probeer er wel orde in te scheppen anders word ik gek. Wat een mooi conpliment zeg

  Reply
  • Cynthia

   19 oktober 2017

   Ja precies. Een beetje orde in de chaos hé? Zeker een fijn compliment!

   Reply
 • Dewi

  19 oktober 2017

  Jemig ….heb je echt nog wel een gaatje voor ☕️

  Reply
  • Cynthia

   19 oktober 2017

   Heel graag!!

   Reply
 • Kreanimo (@IlseVerhoeven81)

  19 oktober 2017

  Wat een geweldig compliment zeg! Je doet dat goed!

  Reply
  • Cynthia

   19 oktober 2017

   Cool he! Dank je wel!!

   Reply
 • Ingrid

  20 oktober 2017

  Wat een bijzonder mooi compliment.
  Het is je zoooooo van harte gegund. Je werkt er in elk geval keihard voor om alles tot een succes te maken.

  Reply
  • Cynthia

   20 oktober 2017

   Geweldig lief weer, onwijs bedankt!

   Reply
 • Rachel

  20 oktober 2017

  hier altijd een bomvolle agenda!! zakelijk en prive maar ik hou ervan 😀 en zeker als ik alles kan afvinken wat ik af heb gekregen

  Reply
  • Cynthia

   20 oktober 2017

   Ja, dat is echt heerlijk!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  20 oktober 2017

  Ja, ik houd er ook mijn uren in bij vanwege de belasting. Wat heeft jouw agenda mooie bloemetjes in de hoeken!

  Reply
  • Cynthia

   20 oktober 2017

   Doe jij dat nog steeds? Ik dacht dat dit gold voor de eerste paar jaar. Dank je wel!!

   Reply
 • roeloveintheair

  20 oktober 2017

  Hoppa! Goed bezig! Ik moet mijn planning nog even op orde krijgen. Heb een agenda maar vergeet hem te gebruiken (fail). het zit in mijn hoofd. Maar dat is niet handig en loopt eigenlijk best over.

  Reply
  • Cynthia

   21 oktober 2017

   Roelina, dat had ik ook zo vaak. Stomweg vergeten om dat ding überhaupt de gebruiken. Nu echter, MOET ik wel. Knap dat jij alles kunt onthouden!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in