Wat een dag

Echt serieus. Wat een dag. Nu mag ik niet klagen hoor, dat wil ik ook niet. Maar soms dan heb je van die dagen waarvan je denkt dat ze gaan lopen, rennen, zullen gaan als een trein. Je springt om 6.30 je bedje uit om nieuwe bestellingen voor je zaakje af te handelen. Maar dan… loopt alles in het honderd. 

Zo’n dag

Ik heb het natuurlijk al eens eerder verteld, ik word hartstikke happy van geplaatste bestellingen in mijn webshop. Ik wil dan dat alles vlekkeloos verloopt. En dat loopt het, als het aan mij ligt, ook echt. Maar goed, soms ook hartstikke niet. Ik stond dus zowaar vroeg op, nam een douche, voorzag mijn lichaam van een Tante Betsy jurkje, en stevende af naar mijn labtop. Heel simpel; pakketzegels klaarmaken voor verzending. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Nou, mijn printer had volgens mij de griep. Hij wilde ze niet voor me uitprinten. Dan maar naar het gemeentehuis voor het laten maken van mijn ID. Nou, die foto’s. Die FOTO’s. Wie was dat monster! Nadat ik één zo’n griezel, zowat beschaamd aan de mevrouw achter te balie had gegeven, besloot ik de rest ervan meteen op de schroothoop te gooien. Die wil ik nooooit meer zien hé.

Het lukte

Eenmaal thuis, hadden wij een afspraak. En nadat de rust weer weder was gekeerd, besloot ik opnieuw mijn pakketzegels af te drukken. Nee hoor, geen denken aan. Ah, ik had een idee. Wanneer je niet kunt printen thuis, kun je met de barcode op je telefoon, daar je pakketzegel uitprinten. Ja een heel lelijke, zo bleek. Ik moest met een zwarte stift de naam en toebehoren er maar bij schrijven. Omdat ik het er zo onprofessioneel uit vond zien, maakte ik rechtsomkeert. Het moet immers op mijn manier, en uiteindelijk is het gelukt. Na drie keer van huis naar het postkantoor te zijn gereden. Man, man. Dit leek wel een marathon. Ik ben kapot. Daarom zit ik nu lekker op mijn blog, en op de webshop. Even uitrusten, in een andere dimensie kruipen. Dat helpt. Wat een dag. Maar het ís goed gekomen.

En omdat het zo’n dag is, en ik amper heb gegeten, eten wij vanavond pizza uit de oven. Mét cola erbij. Zo!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • Mooier Leven

  12 oktober 2017

  Oh lekker, pizza en cola maken vast alles goed! Ik heb gelukkig een keer een dag waarop (bijna) alles vlekkeloos verloopt. Druk, maar loopt wel lekker door ♡ hopelijk gaat je printer gauw weer goed voor je werken!!

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Ja hoor, vooral het gemak maakt veel goed. Ik wil echt niet meer koken. Gelukkig deed de printer het weer. Nu maar hopen dat het zo blijft. Fijn zeg, dat bij jou alles vlekkeloos verliep. Houd dat vast!!

   Reply
 • darinanykl

  12 oktober 2017

  Ja pizza en cola! Heerlijk om af en toe lekker te zondigen haha

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Precies Darina. Exact wat ik ga doen.

   Reply
 • Nicole

  12 oktober 2017

  Je heb groot gelijk.. momenteel is het zo’n enorme bende in mn leven dat ik elke dag wel pizza met cola zou willen.. 🙁 en vanavond.. doe ik dat ook gewoon! Ik ga nu net zitten uit mn werk.. ben helemaal alleen thuis dus de oven staat aan…

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Echt? Oh, dat wist ik niet. Ik hoop dat de bende snel gestabiliseerd is. Jeetje, ik schrik ervan. Geniet van de pizza en denk aan jezelf. X

   Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Kus voor jou meis!

   Reply
 • Michelle

  12 oktober 2017

  Ah, zo’n dag, herkenbaar hoor! Momenteel is ons leven ook niet helemaal zoals ik wil dat het loopt. Maar goed, het loopt en het komt goed 😉 Pizza Maar dan wel met sprite eigenlijk 😉

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Ik hoop dan dat er snel balans komt voor jullie. Zolang het loopt, is dat het belangrijkst. Met sprite? Dat kan natuurlijk ook!

   Reply
 • Ingrid

  12 oktober 2017

  One of those days.
  Kapot moe. Geen zin meer in ook maar iets. Zelfs het verplaatsen van de ene kant naar de andere kant van de bank koste vanavond moeite.
  Hier ook makkelijk gegeten. Wel nog de moeite genomen om een tomaat te snijden en uien te pellen en te bakken voor op de (snel gekochte) hamburgers:)

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Ook zo moe.. Ik hoop dat je nu weer wat fitter bent. Fijne dag!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  13 oktober 2017

  Ai zo vervelend dit soort dagen. Gelukkig is het uiteindelijk na heel veel moeite toch nog goed afgelopen! Je hebt de pizza en cola verdiend

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Dat vond ik ook wel ja!! X

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  13 oktober 2017

  Ik heb het soms ook hoor, dagen dat alles mis lijkt te gaan. En het lijkt wel hoe harder je alles probeert, hoe erger het wordt. Meestal haal ik dan maar rustig adem en bedenk ik me dat het de volgende dag vast beter zal gaan.

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Tuurlijk, die andere dag is dan vast beter. Maar soms moeten klussen gewoon die dag worden geklaard..

   Reply
 • Ilse Verhoeven (Kreanimo)

  13 oktober 2017

  Ik ben blij te lezen dat het bij jou ook voorkomt. Printers met de griep en pizza en cola en zo.

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Ja hoor. All of it..

   Reply
 • Patricia

  13 oktober 2017

  Oh we hebben allemaal wel eens zo’n dag! Gelukkig is het toch nog goed gekomen en kon je met een gerust hart aan de pizza!

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Jaa daarom!! Het houdt je scherp zullen we maar zeggen!!

   Reply
 • ilona

  14 oktober 2017

  hhahahah heel herkenaar lieve cynthia zulke dagen zijn verschrikkelijk en ben je blij als er een nieuwe dag begint met nieuwe kansen wel fijn dat het gelukt is ondanks alles en ik heb als ik een keer zondig zoals gisteren met patat kip en appelmoes en dan een lekker glas cola er bij en dan gelijk een zielig kijkende en kwijlende professor naast me op de bank om dat die gek op kip is maar niks krijgt knuffels voor jullie fijne avond lieverds

  Reply
  • Cynthia

   14 oktober 2017

   Juist op die dagen is zondigen fijn!! Fijne avond. Xxx

   Reply
   • ilona

    14 oktober 2017

    hahaha echt wel heerlijk soms ff zondigen knuffels fijne avond lieverds

    Reply
    • Cynthia

     14 oktober 2017

     Precies!!

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg